ovde jedini koji nesta preskace si ti, nikako da nam odgovoris kako si dosao do tog rjesenja...
-meni nije jasno samo jedno... ja kad napisem "oftamolog" bez L tu je pravi haos, odmah me opominjes na pravopis, a ti u svom rjecniku imas toliko nepravilnih rijeci da bi mogao napraviti novi kao sto su na primjer: "
odakleN", "
kojemE" itd... padeze slucajno nekad pogodis...
-nije mi jasna jos jedna stvar, ako tebe
trapez podsjeca na romb - zasto mene onaj zatvoreni prostor kod sestice i devetke ne bi mogao podsjecati na krug?
a zaprepasten sam tim da si se doveo u situaciju da ne vjerujes nekome kada kaze da je uradio neki zadatak koji rjesavaju cak i djeca iz predskolskog... ustvari, ja razumijem i tebe, zadaci kada se sagledaju iz tvoje perspektive izgledaju cak i nemoguce...
-
mislim da je pokusaj sabiranja, oduzimanja, pa cak i mnozenja u zadatku za koji je receno da brze rjesavaju djeca iz predskolskog samo odraz tvoje inteligencije, prisjeti se kad se uce operacije drugog reda 
Gamma je napisao:Mora se to malo razraditi. Možda si nešto preskočio.
sta se mora razraditi? to da nije krug vec nesta sto podsjeca na krug? ili razrada u smislu da napravim plan za brojanje tih "geometrijskih objekata"... ako imas sta pametno za reci - onda reci, tvoja je svaka zlatna koju precutis

*** sumnjam da cemo ikada uspjeti saznati odgovor na to tvoje pitanje za [inlmath]4444=4[/inlmath]