Mali Off: Kud svi tu i mali mujo

. Cim dodjem na matemaniju odmah sevaju poslovice/izreke

.
Avaj kao sto vec neki znaju skoro sam spremao prijemni ispit koji sam kasnije uspesno uradio, za 6 meseci kompletno presao celu srednju skolu svaki dan sam radio po 5 sati u proseku a mozda i vise

. Sto je najlepse nije mi tesko padalo i sad pisem ono sto sam mislio da nikad u zivotu necu reci: Ja realno volim da radim matematiku

. Secam se osnovne skole kad mi je mata poprilicno tesko padala (5,6 imao dvojku-trojku ; 7,8 imao cetiri), u srednjoj sam bolje shvatao ali mi se desavalo da se ulenjim pocnem godinu ok i onda iz nekog razloga prestanem iz nekih meni sada nepoznatih razloga. Samo jos da nadopunim kolegu iz prethodnog posta koji je spomenuo skolu Rajak i Tonija Miluna pored njih veliku zahvalnost dugujem i coveku koji se na youtubu zove "Matematika i Elektrotehnika Fakultet" koji ce mi kako mi se cini trebati i sad na fakultetu

. Sto se tice nacina na koji nas uce matematiku mislim da bi trebalo da se detaljnije objasni uceniku gde je pogresio i da mu se kaze da je to sasvim normalna stvar i da ce vremenom sve manje i manje gresiti mozda zvuci apsurdno ali ponekad se valja podsetiti

. Za malo kompleksnije probleme tu je naravno matemanija <3

.