Chat na forumu

PostPoslato: Utorak, 28. April 2015, 17:25
od Gamma
Ne znam sada hoće li se dopasti ova ideja ostalima. Ali ja mislim da bi trebalo uvesti chat na forumu. Ima stvari o kojima je bolje raspravljati na chat-u nego ovako po postovima. Samo tema bez veze gubi smisao zbog takvih postova.

Re: Chat na forumu

PostPoslato: Sreda, 29. April 2015, 16:07
od Daniel
Razmislićemo o toj opciji. Mada, u principu, mislim da bi chat mogao dodatno opteretiti server, koji je već donekle opterećen Latexom.

Osim toga, oni koji žele da chatuju, uvek mogu preko PP-a razmeniti svoje fejsbuk kontakte radi korišćenja fejsbuk chata. Ili bilo koje druge društvene mreže.

Ali, što kažeš, čujmo i ostale šta o ovome misle.

PostPoslato: Sreda, 29. April 2015, 16:47
od MarkoL
Ako bi chat na forumu dodatno opteretio server, mislim da je najbolja alternativa koristiti spoljašnji grupni chat kao na primer

ChatStep ili recimo da se napravi grupa na WhatsAppu gde će administrator da prima samo kontakte sa foruma itd..

PostPoslato: Četvrtak, 30. April 2015, 13:31
od desideri
Evo moje "vizije" chata na forumu:
Forumaš A: Ko je bio sinoć na Matemaniji?
Forumaš B: Bili Pera Mika i ja.
Forumaš A: Joško jel bio?
Forumaš B: Nije.
Predlažem da se pohvali @Bili, neviđeno je aktivan i uvek u društvu sa bar još dvojicom. A korisniku @Joško da se izrekne opomena, nikad ga nema.

PostPoslato: Četvrtak, 30. April 2015, 13:45
od Gamma
Desideri jednim dijelom si u pravu. Jeste da nas nema puno aktivnih, pa bi se chat rijetko koristio.