Korisnički Kontrolni Panel
Pogledajte svoj profil
Pogledajte svoje postove
ČPP
Prijavite se

Matematički forum na kojem možete da diskutujete o raznim matematičkim oblastima, pomognete drugima oko rešavanja zadataka, a i da dobijete pomoć kada vam zatreba

Index stranica ‹ RAZNO ‹ ODMORIŠTE

Moji mačići zvani mišići

Offtopic teme o svemu i svačemu
  • +1

Moji mačići zvani mišići

Postod desideri » Utorak, 07. Jul 2015, 17:02

Ovo su moji mačići, dvoje od troje. Treće izbegava medije...
misevi.jpg
misevi.jpg (44.4 KiB) Pogledano 939 puta
Poslednji put menjao desideri dana Subota, 11. Jul 2015, 14:33, izmenjena samo jedanput
Razlog: Promena naziva teme jer je prethodni naziv bio dvosmislen ("Moji mišići")
Korisnikov avatar

Zahvalio se: 1097 puta
Pohvaljen: 865 puta

Sharuj ovu temu na:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on MySpace MySpace Share on Google+ Google+
  • +1

Re: Moji mišići

Postod Daniel » Utorak, 07. Jul 2015, 19:37

Miševi su medeni do beskonačnosti. :) Moram se pohvaliti da sam imao tu čast da ih i lično upoznam. :)
A i treće mišče je isto ovakvo tigrasto... :) Što i ne treba da čudi, budući da su potomci isto tako tigrastih roditelja... :)
BTW majka ovih mišonja je tek nešto malo veća od njih. :D

P.S. Naziv teme je pomalo dvosmislen – mogao bi da upućuje na neku bodybuilding temu. :)
I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Korisnikov avatar
Daniel  OFFLINE
Administrator

Zahvalio se: 5214 puta
Pohvaljen: 4975 puta

Postod zlatna ribica » Petak, 10. Jul 2015, 23:08

Ja sam prvo i pomislila na to :D a preslatki suuu :)

Zahvalio se: 24 puta
Pohvaljen: 20 puta

Postod desideri » Subota, 11. Jul 2015, 14:32

@Daniel, @zlatna ribica,
hvala puno na vašim komentarima :)
Uvažavajući vaše sugestije ("mišići" se zaista mogu odnositi i na muskulaturu i na male miševe), menjam naziv teme.
Umesto "Moji mišići", biće "Moji mačići zvani mišići".
Korisnikov avatar

• +1

Re: Moji mačići zvani mišići

Postod desideri » Ponedeljak, 13. Jul 2015, 21:17

Evo i nastavka teme...
Odnesem ja mačiće danas kod veterinara, da vidimo kada će vakcinacija, da ih pregleda i šta sve još tu treba. Veterinar je inače sjajan čovek, moj komšija, ambulanta blizu i tako-to.
Elem, on me zamoli (posle pregleda mačića, super su :thumbup: ) da mu nađem nekakav fajl na njegovom računaru. Ok, nije problem, kažem ja. A on kaže da ne zna ni kako se zove fajl ni koji je program u pitanju, ali da zna za nekakvu pretragu koju ne zna da aktivira. A ja mu kažem ok pretraga, ali kako da tražim nešto ako ne znam šta tražim :think1:
Ja ga onda pitam ima li bar neki podatak, da li fajl ima ekstenziju iliti nastavak, npr .docx, .pdf, .png ...
E tu mi on kaže da je dobro da sam se toga setio i da je siguran da je nastavak .pas
Tu sam se totalno zbunio. Ja mu kažem da se takvi fajlovi koriste u vezi sa nekim programskim alatima, posebno u Pascal-u, no da mi nije jasno odakle takav fajl kod njega, a ili je slika ili je tekst, to mi je odmah bilo jasno na osnovu onoga što mi je ispričao.
On će na to:
Ne samo da imam .pas nego i tačka-mačka.
Tek tada ukapirah :conf:
Našli smo oba fajla, tako ih je nazvao:
laboratorijskinalaz.pas.pdf
laboratorijskinalaz.macka.pdf
Korisnikov avatar

Povratak na ODMORIŠTE