Matematički forum na kojem možete da diskutujete o raznim matematičkim oblastima, pomognete drugima oko rešavanja zadataka, a i da dobijete pomoć kada vam zatreba
Ne bi to bilo loše.Koliko znam ta je aplikacija namjenjena samo za forume.Ja ulazim često na Matemaniju preko moba ali nisam koristio tu aplikaciju. Uvijek uđem preko Opere.
takodje ali nekad mi preko Opere treba vise ucitavanja da bi mi prikazalo celu stranicu. A preko Tapatalk ulazim na neke druge forume i moze da bude korisno
Meni je preko Opere ok.I sada koristim Operu.Jeste da je prednost Tapatalk-a da su svi forumu na jednom mjestu i kao što već kažeš brže je malo.Mada i ja ću preći na Tapatalk.
Hvala na predlogu, proveriću kako to funkcioniše s ovim forumom (koji je malo specifičan zbog Latexa), pa ću vam odgovoriti.
I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Nažalost, ništa od toga zasad. Tapatalk nema podršku za Latex, a bez Latexa je ovaj forum prilično neupotrebljiv. Nek ostane ovo kao predlog, a pratiću da li će možda u nekoj budućnosti Tapatalk uvesti i Latex podršku...
I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Matemanija je, inače, fino optimizovana za pregled na mobu, Latex-formule se sasvim dobro vide. A moguće je i birati između mobile i standard prikaza.
od zeljko_mo » Ponedeljak, 14. Decembar 2015, 11:29
na windows uređajima je moguće skinuti aplikaciju koja se zove latex,pa kad u njoj napišemo što želimo samo copy/paste u forum. pa ako netko bude kombinirao tapatalk i tu aplikaciju, ne vidim razlog zašto ne bih forum bio dostupan i za tapatalk