Korisnički Kontrolni Panel
Pogledajte svoj profil
Pogledajte svoje postove
ČPP
Prijavite se

Matematički forum na kojem možete da diskutujete o raznim matematičkim oblastima, pomognete drugima oko rešavanja zadataka, a i da dobijete pomoć kada vam zatreba

Index stranica RAZNO ODMORIŠTE

Pozdrav za sve forumase

Offtopic teme o svemu i svačemu

Pozdrav za sve forumase

Postod _Mita » Nedelja, 30. Jun 2013, 18:46

Hteo bih da se zahvalim svima koji su na bilo koji nacin doprineli mom spremanju prijemnog ispita iz matematike :) Sutra cu da testiram to znanje, pa da vidimo sta smo uradili :D U svakom slucaju, forum je odlican i svi clanovi su korektni, nadam se da cemo da nastavimo da se druzimo uz matematiku barem od oktobra, ako ne ranije.

Pozdrav :D
Korisnikov avatar
_Mita  OFFLINE

Zahvalio se: 46 puta
Pohvaljen: 37 puta

Sharuj ovu temu na:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on MySpace MySpace Share on Google+ Google+
  • +1

Re: Pozdrav za sve forumase

Postod Daniel » Nedelja, 30. Jun 2013, 19:59

Fala na lepim rečima za forum! :text-thankyouyellow:

Nema nikakvog razloga da se ne družimo i pre oktobra. :) Naravno da ne treba očekivati da će forum tokom leta biti toliko „živahan“ kao što je bio proteklih nekoliko dana, :mrgreen: što je i razumljivo, ali pozivam vas da s vremena na vreme navratite, biće tu i tamo nekih zanimljivih zadataka i mozgalica, a biće i opuštenog ćaskanja o svakodnevici i, uopšte, na temu „razno“, ovde u „Odmorištu“... Takođe, i ko god od vas bude imao neku zanimljivu temu za „Odmorište“, nek je slobodno podeli s nama. :)

Svima vama koji sutra i narednih dana polažete prijemni želim puno uspeha i da isti razvalite! :goodluck: I, naravno, javite kako je bilo! :)
I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Korisnikov avatar
Daniel  OFFLINE
Administrator

Zahvalio se: 5214 puta
Pohvaljen: 4974 puta

Postod _Mita » Ponedeljak, 01. Jul 2013, 16:14

Hteo sam posle da dodam da cemo se svakako druziti na forumu pre oktobra :D A i ti si to lepo napisao :DD Prijemni je bio tezak, ne preterano, mozda je i koncentracija bila malo losija, ali svakako je trebalo vremena i malo muckanja glavom oko par zadataka. Dok je kod nekih kao i uvek racun pravio problem :crazy:
Sve u svemu, ja sam uradio 18 od 20 zadataka i tih 18 su mi tacni. Relativno sam zadovoljan, mogao sam i jos jedan da izguram, bio je jednostavan, ali nije bilo vremena, pa mi je malo krivo, pogotovo sto je nosio najvise poena :( Trebalo bi ukupno da imam oko 93 poena, tako da se ne brinem oko upadanja :bravo:
Ako ima zainteresovanih okacicu test(danas, sutra), van odmorista naravno :)
Korisnikov avatar
_Mita  OFFLINE

Zahvalio se: 46 puta
Pohvaljen: 37 puta

• +1

Postod Daniel » Ponedeljak, 01. Jul 2013, 22:14

Svaka čast, svaka čast... :text-respect: :handgestures-thumbupright:

Super ti je ideja za kačenje testa, mogli bismo i inače to da praktikujemo. Kreirao sam novu rubriku, „Prijemni ispiti iz matematike“, možeš okačiti tamo. U naslov teme stavi koji je fakultet i koja kalendarska godina, a bilo bi dobro da i ubuduće tako radimo, zbog preglednosti.
I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Korisnikov avatar
Daniel  OFFLINE
Administrator

Zahvalio se: 5214 puta
Pohvaljen: 4974 puta

Povratak na ODMORIŠTE